Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:04 10.11.2022 Чашашулі з телятиниЩе одна страва грузинської кухні - чашашулі, м'ясо тушковані зі спеціями та томатами у вині. Дуже колоритна страва, яку подають зазвичай із грузинським хлібом тоніс пурі, але в наших реаліях можна і з рисом, пюре чи кукурудзяною кашею.
На порції: 100гр.- масла вершкового 3шт. середньої цибулі 1 зубчик часнику 500гр. телятини 1шт. болгарського перецю 50мл білого сухого вина 50гр. томатної пасти 500гр. помідор петрушка, кінза сіль, гострий перець червоний за смаком За бажанням можна додати чебрець, коріандр, уцхо-сунелі
В каструлю з широким дном налити олію, почати тушкувати цибулю, болгарський перець (дрібно нарізаний) і половинку часнику. Додати вершкове масло і тушкувати на повільному вогні 10 хв. Додати м'ясо, нарізане кубиками, і тушкувати 30 хв, доки з'явиться сік телятини. Додати томатну пасту та тушкувати ще 15 хв. Перемішати та додати вино, тушкувати ще 15 хв. Очистити помідори від шкірки та нарізати дрібними кубиками, потім додати їх та тримати на вогні ще 5 хв. Додати спеції, сіль та подрібнену зелень. Тетяна Хвиль Переглядів: 991
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |