Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24626)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3989)

Ванільне морозиво з пармезаном (3540)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3516)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3339)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3315)

Закуска із запечених баклажанів (3267)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3261)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3241)

Баклажан-кебаб в духовці (3135)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3179)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3164)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3053)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3099)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3037)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2984)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2939)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3031)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2992)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2875)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Пампушки до борщу
Тетяна Хвиль

11:04 23.09.2022

Пампушки до борщу

Раптом хто вирішив на вихідні побалувати себе смачним борщиком, то я вам порад щодо нього не дам - в кожної господині свої секретики, а ось рецептом смачнющих пампушок із задоволенням поділюся - вони дуууже повітряні та ароматні.

500гр. борошна

100 мл води

15гр. свіжих дріжджів

250гр. молока

1ч.л. солі

1ст.л цукру

3ст.л. олії

Для часникової заливки: 1/4 склянки олії

3 зубчики часнику

зелень за смаком (у мене була гілочка петрушки)

1/2ч.л солі

У великій мисці змішати молоко, воду, дріжджі, цукор та сіль. Все перемішати вінчиком до однорідності. Додати олію та борошно. Замісити тісто хвилин 15, щоб було ніжне на дотик. Накрити тісто плівкою та поставити в тепле місце підніматися до збільшення об'єму в 1,5-2 рази. Не за часом, а до результату.

Коли наше тісто піднялося, викладаємо його на щедро змащену олією поверхню. Ділимо все тісто на 10 однакових шматочків.

Кожен шматочок формуємо у кулю. І викладаємо, починаючи з середини, в роз'ємну форму, діаметром 22см, змащену олією і присипану борошном.

Форму з пампушками накриваємо плівкою і ставимо на вистоювання, щоб вони піднялися перед випіканням. Приблизно це піде 20-30 хвилин.

Перед випіканням змащуємо пампушки яйцем або яйцем, змішаним з молоком, випікаємо добре розігрітій духовці при 200°, до рум'яного кольору.

Поки булочки печуть, готуємо заливку, змішуємо олію з натертими на дрібній терці зубчиками часником та подрібненою зеленню.

Коли булочки готові, одразу змащуємо їх заливкою, не відкриваючи форми. Даємо постояти 10 хвилин. За цей час начинка вбереться і пампушки набудуть часникового аромату.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 2097


Додайте коментар:

защитный код

Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (12)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (15)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (15)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (16)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (32)
...
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (16)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (32)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (57)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.