|
 Тетяна Хвиль 09:46 06.05.2022
Салат з м`ясом криля
Весна, літа, рання осінь просто закликають до полегшеного харчування, адже переважно всі салати можна віднести до пп. Тим більше, що що і велосипед вигадувати немає сенсу - відкриваєш холодильник і все, що знаходиш гарненько викладаєш на тарілку. У мене ще салати виступають як спосіб утилізації "три оливки, ложка каперсів і шматочок сиру розміру мініатюри" - цілком повноцінна страва виходить. Отже, салат з м'ясом криля - миємо, сушимо пучок салату, викладаємо на тарілку, ріжемо половинку авокадо (нема авокадо, беремо огірок), викладаємо на листя, туда ж оливки ріжемо, розсипаємо каперси, викладаємо м'ясо криля (можна взяти тунець, лосось). Оливкову олію (2ст.л.), мед, гірчицю і лимонний сік по 1ч.л. викладаємо в баночку, закриваємо кришкою і інтесивно срушуємо кілька хвилин, отиманим соусом поливаємо салат і подаємо. Тетяна Хвиль
Переглядів: 1646
|
|
|
|