
Тетяна Хвиль
09:14 14.03.2022
Швидкосупчик з консерви
Не знаю чому, але я дуже люблю цей суп і навіть в мирний час готую його раз в місяць точно. Тепер вирішила поділитися рецептом і в записничку, можливо комусь стане в пригоді.
На 4 порції:
1 банка консерви в томаті (у мене сардина)
1 картоплина
1 середня морквина
1ст.л. дрібної вермішелі типу "павутинка"
зелень, що є в наявності
В каструлю викладаємо почищену і порізану дрібним кубиком картоплю, тремо моркву, викладаємо весь вміст консерви, заливаємо водою ( приблизно 1-1,2л) і доводимо до кипіння. Хвилин через 5 додаємо вермішель, зменшуємо вогонь і варимо до готовності картоплі, так як різали ми її дрібно, то звариться вона швидко. Ріжемо зелень, яка є в наявності і теж викладаємо в каструлю, виправляємо на сіль, перець, виключаємо вогонь і подаємо.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1767
|
|