
Тетяна Хвиль
11:54 28.02.2022
Французькі млинці від Поля Бокюза
Хочеться трохи відволіктися від страшного сьогодення, а для мене найкращим антистресом є готування. Сьогодні будуть французькі млинці відомого шефа. Якщо ви хоч трохи знайомі з французькою кухнею, то ви, напевно, чули ім'я цього шефа - Поль Бокюз. Млинці за цим рецептом вийдуть навіть у новачків.
Приблизно на 15 млинців:
Вершкове масло - 50 гр
Борошно - 250 гр
Цукор – 1 ст.л.
Сіль - 1 щіпка
Яйце - 3 шт
Молоко – 500 мл
Розтопити масло. В мисці змішати борошно, цукор, сіль та яйця. Додати молоко та акуратно перемішати віночком. Додати розтоплене масло, перемішати, накрити миску рушником та залишити тісто на столі на 1 годину. Розігріти сковороду, змастити олією і випікати млинці. Готові млинці викладати на тарілку і накривати плівкою, щоб краї не обсихали. Подаємо з медом, йогуртом та вірою в краще!
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1372
|
|