
Тетяна Хвиль
10:01 10.02.2022
Класичний трюфель
Ну і ще одні цукерки до дня законаних, тут получиться у всіх, головне витримтаи пропорції і час очікування стабілізації ганашу. Кількість готових цукерок залежить від розміру, але на двох, на десерт точно вистачить.
200гр.шоколаду 56%
100мл вершків 33%
20гр.вершкового масла
30гр.інвертного сиропу (можна замінити медом)
10мл коньяку, рому або ароматного лікеру
Довести вершки до кипіння, вилити на шоколад, розмішати, додати решту інгредієнтів, ще раз розмішати до однорідності, буде ідеально пробити блендером. Закрити плівкою в контакт і залишити у холоді на 12 годин для стабілізації. Зформувати цукерки та обкачати в какао, горіхах, вафельній крихті або субліматах. Термін придатності таких цукерок 3-5 діб в холодильнику, якщо треба продовжити до місяця, то готові цукерки занурюємо в темперований шоколад.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1394
|
|