Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:44 11.11.2013 Білий і пухнастий: Розпушувач для тіста від Тетяни-чарівниціМи вже з Вами готували ванільну есенцію та ванільний цукор, а тепер, напередодні новорічно-різдвяних свят, хочу поділитися ще одним рецептом, який зможе зекономити гроші (небагато, але все ж), час (все готово, треба лише використати) і нерви (коли в самий останній момент згадуєте, що чогось для випічки не вистачає). Мова йде про розпушувач для тіста – це просто і зручно, оскільки отримуємо значну кількість ( приблизно 100г) цього чарівного порошку (так інтригуюче написала), а відколи він згадується мало не в кожному рецепті випічки, думаю, це буде доречним. Отож, беремо 3 ч. л. лимонної кислоти і мелемо її на кавомолці, висипаємо в баночку, що щільно закривається, додаємо туди ж 6 ч. л. харчової соди, 6 ч. л. крохмалю і 6 ч. л. борошна ( соду, крохмаль і борошно я просіюю через сито, щоб не було грудочок). Закриваємо банку і все енергійно перетрушуємо. Ось такий він – домашній розпушувач, недорогий та завжди під рукою. Зберігатися він може понад рік ( у мене уходить за 3 місяці). Смачної випічки! Готувати легко!!! Тетяна Хвиль, Р-Р Переглядів: 1220
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |