Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 08:24 01.02.2022 Іспанська рибна юшкаЯк я не люблю супи на зажарці, в цьому випадку її не уникнути - смак юшки виходить насиченіший, та й колір значно яскравіший. А взагалі, я б цю юшку назвала рибною солянкою - дуже нагадує і приготуванням і смаком.
На 6-8 порцій: 400гр. морської риби (у мене були хвости сьомги) 1 велика цибулина 1 морква 1 стебло селери 1 зубчик часнику 1 банка подрібнених томатів у власному соку (400мл) 50гр. в'ялених оливок 1ч.л.каперсів 1-2 стебла зеленої цибулі сіль, перець за смаком
Цибулю пасеруємо з часником до м'якості, додаємо терту моркву, стебло селери, томати з соком і тушкуємо хвилин 10. Рибу доводимо до кипіння, тримаємо хвилин 5 на вогні, виймаємо з бульону, подрібнюємо і залишаємо в тарілці. В бульон додаємо зажарку, доводимо ди кипіння, додаємо рибу, оливки, каперси, солимо-перчимо за смаком і варимо на маленькому 5-7 хвилин. Наливаємо в тарілки, присипаємо подрібненою зеленою цибулею і подаємо. Можна як і до солянки подати кружальце лимона. Тетяна Хвиль Переглядів: 864
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |