Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:05 20.12.2021 ПастромаЯк і обіцяла - про печиво забули. Перейдемо до більше нажористих страв. Почнемо з м'ясної тарілки - ковбасу ви і самі купите, а ось пастрому можна і зробити, тим більше, що роботи як такої там і немає, так, кілька рухів.
В звичайний пакет складаємо спеції: чорний перець, копчена паприка, часник сушений і сіль, перемішуємо. До них кладемо вимите і просушене куряче філе і прямо в пакеті робимо йому гарний масаж. Хай маринується мінімум 12 годин, потім вмикаємо духовку на максимум і чекаємо хвилин 30, філе гарно і щільно загортаємо у фольгу, кладемо в розжарену духовку на 15 хвилин, потім духовку вимикаємо, а філе залишаємо поки не охолоне, це зручно на ніч робити. Потім у фользі філе кладемо в холодильник на кілька годин, тоді можна фольгу зняти, протерти паперовим рушником м'ясо і готово, можна нарізати на канапки, на м'ясну тарілку, на закуску до пива любому чоловіку. Куряче філе можна замінити на індиче, просто нарізати його шматочками по грам 300, Тетяна Хвиль Переглядів: 643
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |