Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:36 17.12.2021 Цукерки «Медовий грильяж»Ну ще кілька цукерок докинемо в нашу святкову коробочку і я про неї забуду, чесно-чесно! Ну як же без цукерочки? Тим більше з горішками, медом, ще й власними руками зробленої? Рецепт Карла Шумахера.
Все надзвичайно просто: 150гр.горіхів (на свій смак, але арахіс щиро не раджу, він тут не працює) 150гр. цукру 150гр.меду 150гр.вершків 33% 20гр.вершкового масла дрібка солі (в ідеалі флер-де- сель, але можна й морської середнього помолу) 200гр. чорного шоколаду 30мл олії без запаху
Горіхи можна використовувати будь-які, бажано їх трохи підсмажити, крім грецького, його краще використовувати сирим. Вершки, цукор, мед та вершкове масло нагріти до 122 градусів. Додати горіхи та сіль. Горіхи треба порізати не дуже дрібно. Перемішати, викласти у форму. Дати охолонути. Зформувати кульки і обмканути кожну в глазур. Для галзурі розтоплюємо шоколад, додаємо олію, пробиваємо погружним блендером до стану емульсії. Викладаємо цукерки на пергамент і даємо охолонути. Готовий грильяж зберігаємо в холодильнику. Тетяна Хвиль Переглядів: 708
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |