Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:16 09.11.2021 Маринована капустаДуже смачна капуста, дуже! До смаженої картоплі, до бургерів, до запеченої рульки, а я вчора її просто з фокаччею їла - ідеальна! Цікаво, що її можна зберігати тривалий час, а в потрібний момент просто дістати і відкрити баночку. Я її зберігаю просто в шкафчику при кімнатній температурі.
На 3 0,5 л банки 2 кг капусти (у нарізаному вигляді 1,4 – 1,5 кг) 1 великий або 2 невеликі буряки 300 гр моркви 4-5 зубчиків часнику
Для маринаду: 1 л води 200 мл олії 150 гр цукру 130 мл оцту 9% 3 ст. л. солі (під ніж) 10 горошин дум'яного перцю 3-4 гвоздички 4 лаврового листа
Приготування: Шинкуємо капусту. Натираємо на тертці моркву та буряк. Нарізаємо часник пластинками. Готуємо маринад: в каструлю додаємо сіль, цукор, олію, спеції, воду, доводимо до кипіння і додаємо оцет. Заливаємо овочі гарячим маринадом, перемішуємо та залишаємо на годину. Після того, як година пройде, щільно закладаємо мариновану капусту з буряком у попередньо стерилізовані банки. Заркиваємо кришками, перевертаємо і вкриваємо доки не охолоне. Залишилося тільки поставити капусту в холодильник чи льох. Тетяна Хвиль Переглядів: 850
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |