Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:05 29.10.2021 Торбинка яблукЦе печиво стало хітом цієї осені в моїй родині - ідеальний десерт - тоненьке, ніжне пісочне тісто, половинка яблука запеченого до мармеладного стану і хрумка посипка з коричневого цукру та цейлонської кориці.
масло – 100гр. сметана – 100гр. (будь-якої жирності) борошно - 200-250гр. (скільки візьме тісто) розпушувач – 1 ч.л. цукор – 50гр. сіль – 1/3 ч. л. яблука – 6 шт. кориця - 1/3ч.л. яйце для змащування
Масло розтопити, додати сметану, сіль, добре перемішуємо. До борошна додаємо розпушувач, перемішуємо, додаємо до сметанно-масляної суміші, замішуємо тісто. Кладемо тісто в холодильник на годину. Яблука середнього розміру миємо, чистимо, ріжемо навпіл, видаляємо серединку. Тісто ділимо на 12 частин. Беремо одну частину, розкачуємо тоненько, загортаємо половинку яблука. Змащуємо яйцем і обвалюємо в цукрі з корицею. Випікаємо при 180С 35-40 хвилин до легкої рум'яності. Тетяна Хвиль Переглядів: 946
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |