Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:48 16.09.2021 Тефтелькі з соусом чимічуріПропоную приготувати тефтелькі з аргентинським соусом чимічурі. Звичайними тефтельками важко здивувати, а от з цікавим соусом точно вийде це зробити. Чимічурі - простий соус зі свіжих трав, який з'явився в Південній Америці. Він трохи схожий на соус песто і найтісніше пов'язаний з аргентинської кухнею, де його часто подають з ідеальним стейком на грилі. У цьому рецепті він застосовується двічі: спочатку ви змішайте його з фаршем, а потім поливаєте їм готові тефтелькі.
Для соусу:
1 пучок петрушки 1 пучок орегано (я брала сухий 1ч.л.) 1/4 червоної цибулі 1/2 шт перцю чилі 2 зубчики часнику 150 мл оливкової олії 1 ст.л лимонного соку
Для соусу збити всі інгредієнти в блендері протягом декількох секунд. Можна використовувати чилі-пластівцями або мелений. Часник додавайте до смаку, мені вистачило 2 зубчиків.
Тефтелькі:
фарш домашній - 600 г соль ½ ч. Л. перец чорний ¼ ч. Л. хліб білий 1 шматок вода 100 мл Фарш солимо, перчимо, додаємо пару ложок соусу чимічурі і розмочений у воді хліб. Добре перемішати. Формуємо кульки. Форму для запікання застелити пергаментом, викласти на неї тефтельки. Випікаємо в розігрітій до 200 ° С духовці 25 хвилин.
Готові рум'яні тефтелькі полити соусом чімічурі. Тетяна Хвиль Переглядів: 898
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |