
Тетяна Хвиль
11:31 06.09.2021
Салат з печених овочів та адигейського сиру
Ну в принципі в назві все вже і сказано, але трохи додам моментів.
2 середніх баклажана
2 великих болгарських перців
2 великих м'ясистих помідорів
2 зубчика часнику
100гр. адигейського сиру
зелень кінзи, петрушки
пажитнік, сіль, перець
оливкова олія
Все просто, баклажани, перець запікаємо в духовці хвилин 30, майже до чорних підпалин. Перець кладемо в пакетик, зав'язуємо, залишаємо на столі. З баклажан знімаємо шкірку і ріжемо брусочками, зручно це робити двома виделками. З перцю знімаємо шкірку і теж ріжемо брусочками, з'єднуємо з баклажанами, солимо, перчимо, присипаємо трохи пажитником, видавлюємо часник. В тарілку викладаємо овочеву суміш, ріжемо помідори, рвемо зелень, сир, скроплюємо трохи олією, можна додати бальзаміку за смаком.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1194
|
|