Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:23 28.07.2021 Ніжний рибний пирігПропоную приготувати дуже смачний і цікавий пиріг, рецепт якого народився в Мілані. Дуже ніжний, я б сказала повітряний, він буде ідеальним обідом або вечерею в літню спеку, а якщо його доповнити келихом холодного білого вина, то про щось краще годі й мріяти.
На 4-6 порцій: 500 гр. риби (хек, тілапія, тріска) 100гр. твердого сиру 250мл молока 2ст.л. борошна пшеничного 2 яйця 2ст.л.томатної пасти 1 шт. лимон сіль, перець за смаком
На сухій сковорідці спасерувати борошно до легкого карамельного кольору, злегка остудити, розвести молоком та проварити соус 5 хвилин. Додати томат-пюре і сир, приправити сіллю, перцем або приправою до риби на свій смак. Яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки підмішати до соусу. Рибне філе нарізати кубиками, скропити лимонним соком, посолити і поперчити, обсмажити, додати до соусу і перемішати. Збити білки в стійку піну і акуратно вмішати їх вмішати в нашу масу. Форму для запікання змастити маслом і вилити в неї суміш. Поставити форму в духовку і випікати пиріг при температурі 180С 30-35 хвилин до золотистої скоринки. Вимкнути духовку і нехай пиріг постоїть ще 10 хв, щоб не осів). Подаємо охолодженим, з лимоном, зеленим салатом. Тетяна Хвиль Переглядів: 869
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |