Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:01 17.07.2021 Огіркове гаспачоКулінарний тренд цього літа -гаспачо з огірків. Всі звикли до класичного томатного, ну ще можна зробити буряковий (мій чоловік готує його надзвичайно), а ось про огірковий подумали тільки в таку аномальну спеку. І правильно, асортимент холодних суп потріно розширювати. Рецепти бачила у кількох блогерів, щось десь сподобалося, щось не дуже, тому вивела своє середнє. Ввважаю, що це правильно, оскільки всі люди різні і смакові уподобання різняться.
На 4-6 порцій: 4 великих огірка (беремо ті, які в жодні закатки вже не годяться), приблизно на 500гр. 1 зубчик часнику 2-3 пера зеленої цибулі 1ст.л.лимонного соку 0,5ч.л.цедри лимона 500мл кефіру (будь-якої жирності) 1 пучок шпинату 1ч.л.білого хріну кріп, петрушка мелений чорний перець
Все настільки елементарно, що соромно писати: огірки чистимо від шкірки, всі інгредієнти крім кефіру складаємо в блендер і пробиваємо. Консистецію краще залишити неоднорідною, так буде смачніше. Виливаємо в тарілки і доливаємо кефіром так, щоб утворилися гарні розводи. Прикрашаємо свіжомеленим перцем і шматочком лимона. Можна прямо в тарілку додати кілька кубиків льоду. Тетяна Хвиль Переглядів: 753
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |