Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:20 04.06.2021 Хліб римських легіонерівХочу поділитися рецептом дуже класного хліба - швидкого, смачного і зручного у приготуванні. А ще хліб відносно корисний. Чому відносно - ну все-такі він печеться на білому борошні. На 3 булки стандартної хлібної форми: 850гр. пшеничного борошна 110гр. римської каші (суміш пластівців дового приготування: вівсяних, гречаних, пшоняних, насіння льону, житніх висівок) 14гр.солі 50гр.олії 16гр.свіжих дріжджів 17гр.сухого молока 600-800гр. води залежно від вологопоглинаючої здатності борошна
Дріжджі розтираємо з цукром, розводимо з водою, додаємо кашу, розмішуємо. Зверху просіюємо борошно з сухими молоком, починаємо заміс. Паралельно додаємо олію, і вже під кінець замісу - сіль. Даємо відпочити 20-30 хвилин, тоді замішуємо до розвитку глютенового вікна - максимально тонке розтягення тіста без розриву. Даємо підійти годину-півтори. Тоді формуємо хліб, викладаємо у форми і даємо підійти 35-45 хвилин. Випікаємо при 250С 10-15 хвилин, тоді зменшуємо температуру до 200 і печемо ще хвилин 30. Тетяна Хвиль Переглядів: 912
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |