Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (22065)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3004)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2712)

Ванільне морозиво з пармезаном (2561)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (2510)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (2486)

Закуска із запечених баклажанів (2444)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (2413)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (2416)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2387)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (2362)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2331)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2307)

Баклажан-кебаб в духовці (2255)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2244)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2189)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2224)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2254)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2155)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2118)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Хліб римських легіонерів
Тетяна Хвиль

15:20 04.06.2021

Хліб римських легіонерів

Хочу поділитися рецептом дуже класного хліба - швидкого, смачного і зручного у приготуванні. А ще хліб відносно корисний. Чому відносно - ну все-такі він печеться на білому борошні.

На 3 булки стандартної хлібної форми:

850гр. пшеничного борошна

110гр. римської каші (суміш пластівців дового приготування: вівсяних, гречаних, пшоняних, насіння льону, житніх висівок)

14гр.солі

50гр.олії

16гр.свіжих дріжджів

17гр.сухого молока

600-800гр. води залежно від вологопоглинаючої здатності борошна

Дріжджі розтираємо з цукром, розводимо з водою, додаємо кашу, розмішуємо. Зверху просіюємо борошно з сухими молоком, починаємо заміс. Паралельно додаємо олію, і вже під кінець замісу - сіль. Даємо відпочити 20-30 хвилин, тоді замішуємо до розвитку глютенового вікна - максимально тонке розтягення тіста без розриву. Даємо підійти годину-півтори. Тоді формуємо хліб, викладаємо у форми і даємо підійти 35-45 хвилин. Випікаємо при 250С 10-15 хвилин, тоді зменшуємо температуру до 200 і печемо ще хвилин 30.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 979


Додайте коментар:

защитный код

До уваги водіїв та пішоходів!До уваги водіїв та пішоходів! (15)
У вівторок, 3 грудня, з 14:30 до 23:00 на перехресті вулиць Соборна - Н. Арндта (Театральна площа) працівники КП "Міськсвітло" будуть проводити роботи по переключенню світлофорів на нову кабельну...
У Рівному відкриється майстерня Святого МиколаяУ Рівному відкриється майстерня Святого Миколая (14)
На нову святкову локацію запрошує Рівненський обласний краєзнавчий музей вже 4 грудня...
Обласний протипухлинний центр запрошує пацієнтів та відвідувачів пройти опитуванняОбласний протипухлинний центр запрошує пацієнтів та відвідувачів пройти опитування (14)
"Ми прагнемо постійно покращувати якість наших медичних послуг, і ваша думка є надзвичайно важливою для нас. Запрошуємо вас пройти короткий опитувальник, який допоможе нам зрозуміти ваші потреби та...
Кожен третій автобус у Рівному пристосований для перевезення осіб з інвалідністюКожен третій автобус у Рівному пристосований для перевезення осіб з інвалідністю (19)
14 листопада 2024 року відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на міські автобусні маршрути Рівненської міської територіальної...
Зеленський підписав закон про добровільне повернення на службу після СЗЧЗеленський підписав закон про добровільне повернення на службу після СЗЧ (16)
Президент підписав закон про добровільне повернення на службу для тих військових, які вперше самовільно залишили військову частину (СЗЧ) або...
Фундучна картопляФундучна картопля (18)
...
ВІЛ/СНІД у світі праціВІЛ/СНІД у світі праці (20)
1 грудня відзначають Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом...
Печінка по-віденськиПечінка по-віденськи (33)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.