Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:26 21.05.2021 Паштет зі шпротНе втомлююсь повторювати, що я прихильниця усіляких намазок на хліб, крекери для швидкового перекусу. Крім того, що це краще за ковбасу, то ще й цікавіше, оскільки взявши за основу базовий варіант, можна кожен раз змінити. Сьогодні швидкий і простий рецепт зі шпрот. Так, це не просто шпроти на масло чи майонез, це значно смачніше.
На 4 порції: 1 банка шпрот 160гр. 1 плавлений сирок (не продукт сирний!) 2 варених яйця 1ст.л.майонезу зелена цибуля, кріп-петрушка, подрібнений часник, суха аджика, діжонська гірчиця, каперси, оливки-маслини - це все варіанти змін до бази
Все просто: шпроти розминаємо виделкою, додаємо яйця і сирок, теж розминаємо, додаємо майонез і доданок на свій смак, перемішуємо. Не раджу пробивати в блендері, оскільки буде незрозуміла субстанція на виході, а так маємо смачний, структурований паштет, залишилося лише підсушити кілька шматочків хліба Тетяна Хвиль Переглядів: 867
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |