Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:23 23.04.2021 Нічна паска з ромомЯк виявилося - Пасха вже скоро, тому будуть рецепти пасок. Сьогодні цікава і смасна паска з незвичною "нічною закваскою". Незвичність в тому, що вона замішується без борошна, і відразу з маслом. Але результат більше ніжє пристойний, а головне, ця паска на другий-треьій день ще смачніша. Інгредієнти на 3 паски по 300гр. приблизно Нічна "закваска" 1 яйце + жовток 100 г цукру 1 ч л сухих дріжджів (15-20 г свіжих) 125 мл пряженого молока (обов'язково!) 80 г вершкового масла кімнатної температури 50 г родзинок Все змішуємо і залишаємо на ніч при кімнатній температурі
Тісто: 350 г борошна 0,5 ч.л. ванільного цукру Дрібка солі 1 ст.л. рому(можна замінити коньяком)
Всі продукти повинні бути кімнатної температури (яйця, масло) Вранці відкрити нічну масу, перемішати, додати коньяк, сіль, ванільний цукор, просіяне борошно і перемішати. Отримане тісто вимісити руками в мисці хвилин 10. Воно залишиться трохи в'язким і липким. Розкласти тісто у форми, накрити плівкою і прибрати в тепле місце на 1-1,5 години до збільшення в 2-3 рази. Випікати паску при 200 С 10 хвилин, потім температуру знизити до 180 С і випікати ще 25-40 хвилин. Ну і пам'ятаємо, що такі ніжні пасочки охолоджуємо виключно на м'яким подушках, кожні 10 хвилин перевертаючи на інший бік. Тетяна Хвиль Переглядів: 825
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |