Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:03 20.04.2021 ЛактонезСьогодні навіть і не рецепт, а так собі, ідея як зробити домашній майонез і не використоувати сирі яйця. Я противник цього, і тірамісу готую з кремом без яєць, і майонез. Роблю два види - яблучний і молочний. Почну з молочного: все просто до примітивності - беремо молоко і олію в пропорції 1:1, додаємо гірчяицю, сіль, цукор, оцет, збиваємо погружним блендером і все. Ну в цифрах приблизно так - 150мл олії, 150мл молока, 1ч.л.гірчиці, 1ч.л.цукру, 1ч.л.оцту, 0,5ч.л. солі, пробили, спробували на смак, виправили якщо чогось не вистачає. І все, можна для салату, для запіканок, для бутербродів. Молоко беремо кип'ячене, охолоджене. Зберігається такий майонез в холодильник тиждень. Тетяна Хвиль Переглядів: 880
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |