Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:36 09.04.2021 Ліверна ковбаса в баночкахНу ковбаса - це голосно сказано, скоріше це просто смачний паштет-намазка, який простий і недорогий в приготуванні. Прекрасно зберігається в холодильнику, що дає змогу не переживати, що зробити на сніданок - бутерброди з такою "ковбасою" та свіжими овочами порадують як дорослих, так і дітей. І да, не лякайтеся родзинкам - вони несуть солодко-смакове навантаження. 250 г свинячої печінки 100 мл молока 100 г ріпчастої цибулі 50 г копченої грудинки 50 г м'ясного фаршу 50 г родзинок 30 г підсушеного хліба 1/2 чайн. ложки подрібненого насіння коріандра сіль, перець
Печінку порізати шматочками, замочити в молоці, залишивши на годину в холодильнику. Молоко потім злити. В блендері подрібнити спочатку цибулю разом з родзинками і грудинкою, насіння коріандра, потім додати фарш і печінку, останнім хліб, відрегулювати сіль і перець. Суміш повинна вийти досить однорідною. Розподілити масу по банкам або стаканчикам. Помістити баночки в посуд з невисокими бортиками і налити в нього гарячу воду на рівень в 2 пальця. Баночки покрити кришечками з алюмінієвої фольги. Поставити в духовку, розігріту до 150С°, хвилин на 30 -40. Для перевірки готовності потрібно натиснути пальцем на поверхню маси. Якщо відчули явна пружність, страва готова.
Подавати гарячим або теплим. Після зберігання в холодильнику трохи підігріти. Тетяна Хвиль Переглядів: 786
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |