Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:20 22.03.2021 Закусочні біскотті з сиром та перцемА почалось все доволі банально - я купила лимонний перець. Взагалі я його купила до риби, але як виявилося, він ідеально вписався і до банального капустняка, і до хрумкого печива. На печиві і зупинюся. Ідеальна закуска до білого вина на дівич-вечір, а якщо додати більше солі і трохи копченої паприки, то і до пива в чоловічій компанії пасуватиме. Смак печива залежить від сиру, який ви додасте в тісто, в оригінальному рецепті був пармезан, я коли купувала, не глянула на назву, тож додому принесла пекорино, тому печиво вийшло дуже ароматним. Горішки теж можна замінити, у мене не було кедрових, а додала подрібнений мигдаль, але і смажений фундук тут теж впишеться - все у волі вашої фантазії. 320гр.борошна 5гр.розпушувача 7гр.солі 5гр.цукру 10гр.лимонного перцю (можна чорний, так, цілу пачку) 70гр.пармезану 50гр.кедрових горіхів 55гр.вершкового масла кімнатної температури 240гр.молока 2 яйця сушений тим'ян, сушений часник, копчена паприка за смаком жовток для змазування
Борошно з розпушувачем, сіллю, перцем і сиром розмішати, додати масло, перетерти руками. Додати яйця, цукор, молоко, інші доданки, замісити вологе тісто. Сформувати на пергаменті два батони, змазати жовтком, можна присипати крупною сіллю. Випікати 30-35 хвилин при 180С, вийняти з духовки, охолодити хвилин 10, нарізати вузькими, довгими скибками, викласти на деко і ще підсушити хвлин 10-15 при тій же температурі. Охолодити на решітці, зберігати в закритій коробці. Печиво виходить доволі гостре, тому на перший раз можна кількість перцю зменшити, якщо будете брати чорний. Якщо немає під рукою пармезану, беремо звичайний твердий сир, натираємо на дрібній терці, розкладаємо на паперовій серветці і залишаємо при кімнатній температурі на годин 6, він підсохне, завітриться і гарно розійдеться в тісті. Тетяна Хвиль Переглядів: 793
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |