Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:16 17.03.2021 Рибний суп ЧаудерЩе такого не було - запостила рецепт без пояснення! Ретроградний Меркурій чи що? Коротше, сьогодні про дуже класний суп - Чаудер. Дуже ніжний, шовковисто-кремовий, м'який за смаком - один з найсмачніших супів, які я пробувала. Просто готується, всі продукти більш-менш доступні. Дуже раджу спробувати
Картопля - 300 г Морква - 1 шт Цибулина - 1 шт Молоко - 300 г Вершкове масло - 30 г Борошно - 20 г Риба гарячого копчення (тріска, скумбрія, зубатка, хек) - 150 г Бульйон, зварила з хвостя лосося, хвіст розібрала і додала м’ясо до супу Сіль і мелений перець ⠀ Картоплю, цибулю і моркву наріжте невеликими шматочками. Покладіть в каструлю, залийте 2 склянками бульйону для 2-3 порцій (4 склянки для 4-6 порцій), доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, злегка посоліть і варіть 10 хвилин. Молоко розігрійте в сотейнику, не доводячи до кипіння. У чистій каструлі з товстим дном злегка обсмажте борошно, додайте вершкове масло, перемішайте. Поступово влийте в борошняну суміш гаряче молоко і добре розмішайте віночком, щоб не було грудочок. Проваріть 3 хвилин на середньому вогні. Овочі перекладіть шумівкою в миску. Відвар з'єднайте в каструлі з молочною сумішшю і додайте в каструлю з супом овочі. Перемішайте і варіть 3 хвилин. Рибу розберіть на невеликі шматочки, видаливши всі кісточки. Додайте рибу в суп і варіть 5 хвилин. Якщо суп буде дуже густим, додайте овочевий відвар. При подачі приправте свіжомеленим чорним перцем. Тетяна Хвиль Переглядів: 864
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |