Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:27 12.03.2021 Тигрові булочки з хрусткою скоринкоюНе могла пройти повз таких гарнющих булочок, тим більше не могла не поділитися рецептом. Рецепт без заморочок, єдине, що може насторожити – це рисове борошно, але зараз з ним проблем немає, воно продається в будь-якому супермаркеті. Тісто: 500гр. борошна пшеничного 250 мл молоко тепле 65мл вода 15гр. дріжджі свіжі 20гр. цукор 40 мл олія 9 гр сіль
Рисова намазки: 100гр. борошно рисове 1ч.л. сухі дріжджі 150мл вода тепла 10гр. цукор 1 ст.л. олія 1/4 ч.л. сіль У теплій суміші молока і води розчинити дріжджі, додати цукор, трохи борошна із загальної кількості, розмішати, дати піднятися до пінної "шапочки". У глибокій мисці змішати просіяне борошно, сіль, опару, олію і замісити гладке тісто. Залишаємо в теплому місці на 1,5-2 години, тісто має подвоїтися в об’ємі. Далі акуратно розділити його на 10-12 рівних частин. Кожну частину скачати в кулю, укласти на деко застелене пергаментом, накрити плівкою і залишити на розстойку. Через півгодини після того як сформували булочки потрібно приготувати рисову намазку для покриття булочок, яке при випічці потріскається і красиво зарум'яниться. Якщо з рисовим борошном виникла проблема, то можна круглий рис змолоти в кавомолці і просіяти два рази, так ми отримаємо готове борошно. Всі інгредієнти для намазування змішати вінчиком, за консистенцією маса буде схожа на сметану. Булочки покрити товстим шаром намазки з усіх боків, зручно це робити кулінарним пензликом. Випікати при t 200 гр близько 25-30 хв до зарум'янювання. Тетяна Хвиль Переглядів: 797
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |