Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:34 09.03.2021 Соковиті рибні котлетиЯк на мене треба дуже постаратися, щоб зіпсувати рибу, і чемпіоном серед невдалих рибних страв я вважаю рибні котлети. Здебільшого вони сухі, прісні і з такою кількістю хліба або манки, що назвати їх рибними язик не повертається, так, здебільшого це стосується котлет з громхарчу, але дехто не був би проти спробувати різні варіанти у себе на кухні. У мене є цікавий рецепт, який сподобається якщо не всім, то більшості точно.
500гр.філе хека 200гр. черевця лосося 2шт. кальмара (приблизно грам на 300) 1 велика цибулина 1 курячий білок 3ст.л. манки (без верху) сіль, перець панірувальні сухарі
Кальмари чистимо, черевця обрізаємо максимально. Цибулю ріжемо напівкільцями і обсмажуємо до легкого золотистого кольору. Рибу, кальмари, обрізь з лосося та цибулю прокручуємо в м'ясорубці, до фаршу додаємо білок, манку, солимо-перчимо. Фарш добре відбиваємо і ставимо в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. За цей час фарш ущільниться. Далі формуємо котлети, паніруємо їх в сухарях і обсмажуємо в достатній кількості олії. Подаємо гарячими, ідеально з картопляним пюре. Тетяна Хвиль Переглядів: 741
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |