Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:20 01.03.2021 Торт «Монастирська хатинка»Хай у нас сьогодні буде торт, тим більше скоро свято, можливо кому згодиться. Раджу зверну увагу на тісто - надзвичайно варіативне! Називається брізе, підходить для кішей, пирогів як солодлних, так і закусочних, можна додати тертого твердого сиру - буде прекрсна основа для тартів під вино. Тісто брізе: 350гр.борошна 200гр.холодного масла (кубиками) 200гр.холодної сметани дрібка солі
Крем: 300гр.вершкі від 33% 300гр.крем-сиру (у мене із замороженого йогурту) 100гр.цукрової пудри
750гр. вишні без кісточок (у мене заморожена) 100гр.цукру дрібка кориці какао для декору
Борошно пробити в блендері з маслом до утворення дрібних крихт, додати сметану і сіль, знову пробити, тісто за кілька секунд збереться до купи. Ділимо на 5 частин кладемо в холодильник. Вишні не розморожувати, додати 100гр.цукру, дрібку кориці проварити кілька хвилин, відцідити. Тісто розкачати дуже тоненько, розрізати на 3 частини, на кожну покласти вишні, згорнути, викласти на деко, випікати 15-20 хвилин при 180С, до золотистого кольору. Для крему: вершки збити з крем-сиром до стійкої маси, додати пудру, перемішати. Викласти 5 паличок, змазати кремом, далі 4 палочки, потім 3, 2,1. Поставити в холодильник на години 4, тоді присипати какао і підрівняти краї. Тетяна Хвиль Переглядів: 663
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |