Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:49 28.02.2021 Кава зі взбитою халвоюКави я практично не пила років 10 і ось "розв'язалася". Вчора спробувала новий для себе напій - кава зі взбитою халвою - неймовірний і смак, і консистенція, і просто візуально красиво. Для тих, хто як і я не любить халви - вона ледь відчутна і то, якщо зверху присипати крихтами. Пінка виходить стійка і набагато кремовіша ніж у капучіно, тож пробувати обов'язково!
На 2 порції: 120мл кави еспресо 120мл молока 30гр. халви з соняшника (інші варіанти не пробувала) цукор за смаком
Варимо зручним для себе способом улюблену каву. Молоко нагріваємо до кипіння, додаємо подрібнену халву і збиваємо погружним блендером на маскимальній потужності хвилини три. Каву розливаємо по чашечкам, вливаємо молочну суміш і відразу подаємо. За бажанням зверху можна присипати халвою чи шоколадом. Тетяна Хвиль Переглядів: 755
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |