
Тетяна Хвиль
09:49 28.02.2021
Кава зі взбитою халвою
Кави я практично не пила років 10 і ось "розв'язалася". Вчора спробувала новий для себе напій - кава зі взбитою халвою - неймовірний і смак, і консистенція, і просто візуально красиво. Для тих, хто як і я не любить халви - вона ледь відчутна і то, якщо зверху присипати крихтами. Пінка виходить стійка і набагато кремовіша ніж у капучіно, тож пробувати обов'язково!
На 2 порції:
120мл кави еспресо
120мл молока
30гр. халви з соняшника (інші варіанти не пробувала)
цукор за смаком
Варимо зручним для себе способом улюблену каву. Молоко нагріваємо до кипіння, додаємо подрібнену халву і збиваємо погружним блендером на маскимальній потужності хвилини три. Каву розливаємо по чашечкам, вливаємо молочну суміш і відразу подаємо. За бажанням зверху можна присипати халвою чи шоколадом.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1282
|
|