Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (946)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (578)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (552)

Закуска із запечених баклажанів (546)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (533)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (513)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (504)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (485)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (481)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (474)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (469)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (466)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (449)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (465)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (462)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (455)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (435)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (430)

Ванільне морозиво з пармезаном (411)

Баклажан-кебаб в духовці (405)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Королівський похмільний супчик
Тетяна Хвиль

09:58 09.02.2021

Королівський похмільний супчик

Не знаю чому така назва, але супчик і справді напрочуд смачний, наваристий і ароматний. Не знаю як там із похміллям, а от в морози він як знахідка.

На 6 порцій:

3 перепілки

2 морквини

1 цибулина

перець горошком, лавровий лист

100гр. лапши (в ідеалі для лагману, але такої не знайшла)

зелень для подачі

сіль, перець за смаком

По одній морквини і цибулині розрізаємо навпіл, і зрізом донизу обсмажуємо на сухій сковорідці до темноти. Складаємо в каструлю. На тій самій сковорідці обсмажуємо перепілки (розрізати навпіл) до рум'яної скоринки і теж викласти в каструлю. Додати перець горошком, лавровий лист і залити 3 л води. Варимо 1-1,5 години, щоб з перепілок м'ясо відставало легко. Виймаємо перепілок, проціджуємо бульон. Перепілок розбираємо на м'ясо, викладаємо в бульон, додаємо терту моркву, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Закладаємо лапшу і варимо до її готовності. Подаємо із свіжою зеленню, можна покалсти в тарілку ложку жирної сметани, а в найбільш вишуканих випадках - подовинку смаженої в прянощах перепілки.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 145


Додайте коментар:

защитный код

Сирники, запечені в сметанному креміСирники, запечені в сметанному кремі (2)
...
У Рівному оптимізовують маршрути громадського транспортуУ Рівному оптимізовують маршрути громадського транспорту (46)
Із 1 грудня у Рівному зміни в транспортній галузі...
У Сарненському районі нетверезий водій хотів відкупитися від поліцейськихУ Сарненському районі нетверезий водій хотів відкупитися від поліцейських (3)
За фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди слідчі Сарненського РВП відкрили кримінальне...
У Рівному підозрюваній у «замінуванні» відділення пошти загрожує позбавлення воліУ Рівному підозрюваній у «замінуванні» відділення пошти загрожує позбавлення волі (82)
Слідчі Рівненського районного управління поліції зібрали достатньо доказів та за процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури сьогодні, 30 листопада, повідомили 25-річній рівнянці про...
Рівненські волонтери передали чергове авто для потреб ЗСУРівненські волонтери передали чергове авто для потреб ЗСУ (2)
2 грудня рівненські волонтери передали велику партію допомоги для потреб Збройних сил України...
На Рівненщині фермери отримали рукави для зберігання зернаНа Рівненщині фермери отримали рукави для зберігання зерна (23)
66 с/г підприємств області одержали рукави для зберігання 250 тисяч тонн зерна в рамках програми підтримки Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО) та...
До Рівного завітали білоруські добровольці полку імені Кастуся КалиновськогоДо Рівного завітали білоруські добровольці полку імені Кастуся Калиновського (101)
Вчора, 29 листопада у Рівному представники міської ради спільно з народними депутатами України провели зустріч з бійцями полку імені Кастуся...
Поліцейські встановлюють  обставини загибелі жителя Рівненського районуПоліцейські встановлюють обставини загибелі жителя Рівненського району (105)
27 листопада близько п’ятої ранку до поліції надійшло повідомлення, що в селі Біла Криниця медики «швидкої» констатували смерть 36-річного чоловіка із тілесними...

Погода
Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2022    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.