Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:58 09.02.2021 Королівський похмільний супчикНе знаю чому така назва, але супчик і справді напрочуд смачний, наваристий і ароматний. Не знаю як там із похміллям, а от в морози він як знахідка.
На 6 порцій: 3 перепілки 2 морквини 1 цибулина перець горошком, лавровий лист 100гр. лапши (в ідеалі для лагману, але такої не знайшла) зелень для подачі сіль, перець за смаком
По одній морквини і цибулині розрізаємо навпіл, і зрізом донизу обсмажуємо на сухій сковорідці до темноти. Складаємо в каструлю. На тій самій сковорідці обсмажуємо перепілки (розрізати навпіл) до рум'яної скоринки і теж викласти в каструлю. Додати перець горошком, лавровий лист і залити 3 л води. Варимо 1-1,5 години, щоб з перепілок м'ясо відставало легко. Виймаємо перепілок, проціджуємо бульон. Перепілок розбираємо на м'ясо, викладаємо в бульон, додаємо терту моркву, солимо за смаком і доводимо до кипіння. Закладаємо лапшу і варимо до її готовності. Подаємо із свіжою зеленню, можна покалсти в тарілку ложку жирної сметани, а в найбільш вишуканих випадках - подовинку смаженої в прянощах перепілки. Тетяна Хвиль Переглядів: 902
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |