Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:41 04.02.2021 Вівсяно-зернове печивоЦе одне з найулюбленіших в нашій родині https://cake.expert/. Якщо інше печиво печу раз в кілька місяців, а то й років, то це стабільго - раз місяць. Воно практично не доживає до фотосесії, тому фото старе, але саме печиво дуже раджу спробувати.
Всі продукти кімнатної температури. Насіння підсмажити, охолодити і з пластівцями пробити в блендері так, щоб залишилися шматочки. Масло з цукром збити до пухкої маси, додати яйце, ще раз збити до однорідного стану. Додати вівсянку, борошно, розпушувач і ванільний цукор, розмішати. Додати клюкву. Мокрими руками формуємо шайбочки висотою 0,6-0,7см. Випікаємо при 180С до золотистого кольору, приблизно 20-25 хивилин. Тетяна Хвиль Переглядів: 768
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |