Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:57 19.11.2020 Теплий салат з копченою скумбрієюЗнову салат, знову один з моїх улюблених, знову з рибою, знову швидко. Нічого особливого і в цьому салаті немає, але зупинитися складно. Всі складові знайомі, здебільшого завжди є вдома, виняток – копчена скумбрія, але вона продається на кожному кроці, тому потрібно вибрати найкращу – малосолену, жирненьку ну і, звичайно, якнайсвіжішу. На 6-8 порції: 1 скумбрія холодного копчення 6 картоплин середніх, найкраще жовтих сортів, що розварюються (тут нам не потрібні ідеальні кубики). Картопля має бути тепла! 3-4 діжкових огірка (таких ядрених, з яскравим ароматом хріну і листя) 3-4 яйця варених так, щоб жовток залишався напіврідким. Яйця теж теплі! Пучок салату, трохи зеленої цибулі 2-3 ст.л. олії соняшникової нерафінованої
Все просто: рибу, картоплю, огірки порізати довільно. Білки яєць відокремити від жовтків, порізати до загального табору. До жовтків додати олію, чорного перцю розмішати, заправити салат. Листя салату помити, просушити, порвати на тарілку, зверху викласти салат, присипати дрібно нарізаною цибулею. Подавати відразу, поки картопля ще тепла. Тетяна Хвиль Переглядів: 1000
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |