Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:20 05.11.2020 Дип з баклажанівВсе проблемы из-за баба. Даже проблемы баб из-за баб Дип – це такий густий соус-закуска, в який зручно мачати брусочки овочів, типу моркви-селери, або підсушений лаваш у вигляді чипсів. Дуже підходяща під футбло-пиво, але і просто під хороший фільм теж заходить непогано. Одним словом, такий собі корисний і некалорійний замінник усіляких снеків. У мене сьогодні баклажановий варіант, до якого просто просяться домашні перепічки (не знаю як гарно перекласти слово лепешки). Поки ще є баклажани в продажі раджу спробувати. На 4 порції: 2 баклажана 2 зубчика часнику 1стл. Йогурту салатного 1ч.л. лимонного соку 4-5 шт. грецьких горішків Запікаємо баклажани при 200С приблизно хвилин 30-40. В ступці розтираємо грецькі горіхи до пастоподібного стану, додаємо лимонний сік, йогурт, подрібнений часник, все перемішуємо. Теплі баклажани звільняємо від шкіри і подрібнюємо блендером, змішуємо з аправкою, виправляємо на сіль-перець. За бажання додаємо трави, смачно з петрушкою, кинзою або тархуном, можна додати зерна гранату солодких сортів. Подаємо з тостами, чипасми з лаваша, або порізаними овочами. Тетяна Хвиль Переглядів: 907
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |