Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:44 31.08.2020 Біскотті з хрумкою скоринокюЯ не совсем бесполезна - я могу быть плохим примером БІСКОТТІ Хто не чув про печиво біскотті? Італійське твердо-хрумке печиво подвійної випічки, яке ідеально пасує і до солодкого вина для батьків, і до молока для дітей. Неймовірна кількість горіхів та сухофруктів при мінімальній кількості тіста робить це печиво маленькими батарейками, куда там братися новомодним фітнес батончикам з їх захмарної кількістю цукру. Тому пропоную зарядитися смачно та корисно: 120гр яєць 70гр цукру 1гр солі 225гр борошна 4гр розпушувача 100гр горіхів 100гр сухофруктів Для горіхової корочки: 30гр білка 50гр горіхів 20гр цукру
Збиваємо яйця з цукром до пишної маси, хвилин 6-7, вона має стати кремоподібною. Просіюємо борошно з розпушувачем та сіллю. Акуратно перемішуємо тісто, воно буде липкуватим,це нормально. Вмішуємо горіхи та сухофрукти. За допомогою харчової плівки формуємо дві ковбаски, загортаємо в плівку і кладемо в холодильник не менше ніж на 1 годину, можна в морозилку на 30- 40 хвилин. Для корочки: трошки збити білки, горіхи мілко подрібнити, змішати з цукром. Охолоджені ковбаски змазуємо білком і обсипаємо горіховою сумішшю. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180С. Виймаємо ковбаски, даємо охолонути хвилин 10, нарізаємо навскоси товщиною 1,5см., нарізати найзручніше хлібним ножем. Викладаємо на деко зрізом до верху і випікаємо при 160С ще хвилин 10-15. Тетяна Хвиль Переглядів: 936
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |