Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:07 21.08.2020 Брауні з ... кабачкаКакая-то я сегодня встатая, но не проснутая Про американський десерт брауні чули всі, і майже всі пробували. Його структуру ні з чим не зплутати, досягається вона великою кількістю масла і шоколаду, але влітку частину масла можна цілком замінити …. тертим кабачком. На структуру це суттєво не вплине, а ось калорій в десерті значно зменшиться. На форму 20*20см: 150гр. чорного шоколаду 2 яйця 1ст.л. арахісової пасти (опціонально) 200гр.тертого кабачка (рідину не віджимаємо) 130гр. борошна 50гр.масла вершкового 30мл олії 100гр.цукру 30гр.какао 1/2ч.л.солі 1ч.л.соди Шоколад, арахісову пасту, вершкове масло розтоплюємо. Яйця змішуємо з цукром та олією, не збиваємо. Борошно просіюємо з какао, содою, сіллю, вмішати до яєчної суміші, вийде густе тісто, додаємо кабачок, перемішуємо, додаємо шоколадну суміш, ще раз перемішуємо. Виливаємо в форму і випікаємо при175С 30 хвилин. Готовий брауні охолоджуємо і за бажанням покриваємо глазур’ю: 50гр.цукру 20гр.какао 60гр.молока – все доводимо до кипіння, тримаємо 1-2 хвилини, щоб заварився порошок какао. Трохи охолоджуємо і вмішуємо 40гр.вершкового масла до повного розчинення. Тетяна Хвиль Переглядів: 988
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |