Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:50 25.05.2020 Моркв`яні капкейкиТак время летит - не успеваю к возрасту привыкнуть Дуже люблю морковну випічку! Вона така соковита, яскрава, а якщо її ароматизувати прянощами і прикрасити кремом, то получається така домашня гастрономічна насолода. Сьогодні моркв’яні капкейки: На 12 штук: 200гр. борошна 2 яйця 150гр.цукру 150гр.масла (розтопити) 250гр. тертої моркви 1ч.л. розпушувача (під ніж) дрібка солі, екстракт ванілі або ванільній цукор за бажанням можна додати подрібнені грецькі горіхи (50гр.), цедру апельсина, мускатний горіх та корицю Для крему: 250гр. вершкового сиру 50гр.цукрової пудри 100гр.масла кімнатної температури ⠀ Збити яйця з цукром до пухкої піни, додати розтоплене масло, моркву, розмішати до однорідної маси, додати⠀борошно з розпушувачем, сіллю та ароматизаторами (кориця, цедра, ваніль), знову розмішати. Викласти в формочки і випікати при 180С 20-25 хвилин. Повністю охолодити, прикрасити кремом. Для крему збити масло з цукровою пудрою, додати холодний сир і ще раз збити. ⠀ Тетяна Хвиль Переглядів: 984
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |