Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:19 13.05.2020 Печена кроха-картоха"Еще два блиничка и расходимся", - шептали Ленке швы на юбке Сезон молодої картоплі відкрито, але на залишках є трохи старої, яку і викидати шкода, хоча вона вже і не дуже смачна, тому пропоную ідею як можна перетворити стару картоплю на гарну та смачну страву: Картоплю в кожурі добре вимити, кожну загорнути у фольгу і запекти до готовності. Поки печеться берете, що є в холодильнику - у мене була шинка, дрібно порізати, натерла сир твердий, порізала зелену цибулю, видавила часничок, зелень порізала, все змішати з йогуртом чи майонезом. Картоплю вийняти, розгорнути фольгу і розрізати кожну картоплину не до кінця, маленькою ложкою трохи вийняти м'якоті, змішати з начинкою і знову в картоплю щільно напхати, присипати зверху сиром і на 3 хвилини в духовку. Все робимо обережно, бо дуже гаряче. Дуже смачно зі смаженими грибами, кисломолочним сиром і зеленню, коротше - непочатий край роботи! А ще доречною така страва буде "на природі" - вже підготовлену, фаршировану картоплю загортаємо у фольгу, а ось допікати будемо не в духовці, а на вуглях, поки смажиться шашлик! Тетяна Хвиль Переглядів: 958
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |