Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 07:08 04.05.2020 Старопольський смалецьЖенщина одним своим молчанием может вызвать панику у мужчины. Ведь она не просто молчит, она о чём-то молчит Рецепт давно зберігався в моїх записах кулінарних, аж поки не побачила скільки коштує подібна смакота в магазинах, так би і далі був би просто записом. А насправді – це дуже проста в виконанні намазка на запашний хліб та вприкуску зі свіжим огірком чи помідорчиком. Знову ж таки, рецепт дуже варіативний, змінюючи кожен раз набір спецій, трав, фрукти, цибулю на часник, можна щоразу отримувати інший смак. Беремо підчеревину чи бочок (приблизно 1 кг), ріжемо шматочками, складаємо в каструлю і починаємо топити шкварки. Як тільки побачили, що вони вже гарненькі, підсмажені, додаємо порізану кружальцями цибулю, кружальце лимона, трішки розмарину, посолили, поперчили до смаку і поки цибуля підсмажиться тримаємо на вогні. Поки все гаряче, виклали в блендер (смалець лишаємо в каструлі, потім проціджуємо окремо, для картоплі, капусту потушити згодиться ) і збиваємо до стану паштету або рієту, що більше подобається, за потреби додаємо трошки смальцю з каструлі, викладаємо в стерилізовані баночки, зберігаємо в холодильнику. Тетяна Хвиль Переглядів: 776
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |