Рубрики
... |
Світлана Панасюк 09:13 11.04.2020 Ваша Тортниця - як бренд Рівного- Світлано, як довго займаєтеся улюбленою справою? - З дитинства, правда, скільки себе свідомо пам’ятаю, стільки ж щось готую - З чого все почалося? Чи було страшно змінити стабільну роботу і піти в нікуди? - Почалося з моєї цікавості, спочатку робила для себе – вийшло, потім для родичів – теж вийшло, далі підтягнулися знайомі, знайомі знайомих і пішло… - У Рівному ім’я Світлана Панасюк звучить як бренд, а підпис «Ваша тортниця» - фірмова фішка, були думки запатентувати? - Ні, поки що не бачу потреби - Всі знають, що принести в подарунок торт, цукерки, тістечка або просто купити хліб до столу чи паску до свята від нашої Тортниці – це гарантія якості продукції. Я знаю, що шоколад та какао Ви використовуєте бельгійський, борошно – італійське, масло – найвищої якості. Чи ніколи не виникало спокуси, щось здешевити? - Розумієте, всі клієнти для мене вже давно добрі знайомі, які діляться зі мною своїми радощами, буває – прикрощами, але мені довіряють, тому зрадити таку довіру абсолютно неприпустимо! Все, що найкращого можна знайти, придбати, замовити, буде в моїх виробах і крапка! І давайте не будемо забувати про навчання у кращих кондитерів світу, воно теж має місце і коштує чимало, а без нього неможливо розвиватися далі. - Ну Ваші вироби краще було б назвати витворами, вони дуже вишукані і стилістично підібрані до кожного випадку. Ви часто відвідуєте майстер-класи ? - Дякую! Так, я постійно навчаюся, вдосконалююся, тільки так, на мою думку, можна завжди бути в курсі всіх світових новинок, адже все так стрімко змінюється, розвивається, і хочеться все встигнути, опанувати! Ще б в добі було на кілька годин більше! - А скільки часу займає виготовлення одного торту, скажімо, на 3 кг для хрестин? - Все дуже індивідуально – який саме торт обрали, який декор, не треба забувати і часові рамки, коли замовник телефонує, а торт йому потрібен «на вчора» - Чи вистачає часу на спілкування з рідними? І як діти реагують, що вдома завжди є щось солоденьке? - Намагаюся встигнути все, життя таке цікаве і насичене, що не хочу пропустити бодай найменшу крихту. А хлопці мої солодкоїжки, тому мамине захоплення схвалюють. - Світлано, Ви самі теж проводите навчання в кулінарній школі, кілька слів про неї – як прийшла ідея, хто засновник, які побажання в розвитку? - Прийшло все спонтанно: а чому б не спробувати? Тим більше в місті такого не було, і як показує досвід – ідея була хороша, дітям сподобалося, на зайняття завжди черга на запис, хотілося б, звичайно, щоб і спонсори були, приміщення з хорошим обладнання та посудом, та це все попереду. Я впевнена – все буде добре! Світлана настільки заряджає своєю енергетикою, що я тепер розумію, чому одного разу замовивши в неї торт, цукерки, панетоне, хліб чи тістечка, люди стають постійними клієнтами. Залишається тільки побажати яскравого життя, з якого можна черпати ідеї та натхнення! Спілкувалася Валентина Добровольська Переглядів: 567
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |