Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:30 24.02.2020 Крем-суп з цвітної капустиСижу на диете сбросила 2 кг…. голова перестала соображать. Видимо это был мозг Як давно мене тут не було, але кожному з нас потрібне перезавантаження і переосмислення всього, що ми називаємо життя. Але я знову в кулінарних рядах, тому рецепт класного, легкого супчику готовий: На 6-8 порцій: 1кг цвітної капусти (можна замороженої) 1цибулина 1 невеликий пучок петрушки 1ч.л. куркуми 1ч.л. копченої паприки 200мл вершків 10%
Капусту миємо, ріжемо довільно і складаємо в каструлю, туда ж додаємо цибулю, куркуму, сіль за смаком, заливаємо водою так, щоб все було вкрито. Доводимо до кипіння і варимо хвилин 10 на маленькому вогні. Половину відвару зливаємо в кружку і погружним блендером пробиваємо до однорідного стану, додаємо паприку копчену і вершки, ще раз пробиваємо і дивимося на консистенцію, якщо дуже густе, додаємо трошки овочевого бульону, який залишили. Виправляємо на сіль і нагріваємо суп одну-дві хвилини. Для подачі бекон і хліб ріжемо довільно, підсмажуємо і кладемо на суп безпосередньо в тарілки, щоб все залишилося хрумким. Тетяна Хвиль Переглядів: 660
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |