Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:45 29.11.2019 Пряна цвітна капуста під сирним соусомЧто-то тянет меня среди ночи к холодильнику, наверное это магнитики Останнім часом все більше хочеться готувати прості страви, можливо це мудрий організм хоче розвантажитися перед новорічно-різдвяними святами? Та якби там не було, але проста їжа теж буває смачною. Сьогодні у мене пряна цвітна капуста під сирним соусом. На 4 порції: 1 кг цвітної капусти 1ст.л. олії 0,5ч.л.паприки 0,5ч.л.копченої паприки 0,5ч.л.солі Для соусу: 1ст.молока 1ст.л. борошна під ніж 1ч.л. вершкового масла 100гр. твердого сиру
Капусту миємо, розбираємо на невеликі суцвіття, додаємо олію і перемішуємо. Всі спеції змішати, додати до капусти, знову перемішати, щоб кожне суцвіття було в спеціях. Викладаємо на пергамент, випікаємо при 180С приблизно 20-25 хвилин. Сирний соус – це простий бешамель з додаванням сиру. Масло розтоплюємо, додаємо борошно і обсмажуємо хвилини 3-5, починаємо додавати молоко маленькими порціями. Постійно помішуємо, тут зручніше взяти вінчик, намагаємося розбивати всі грудочки. Як тільки утворилася однорідна маса, додаємо натертий сир, перемішуємо, щоб сир розтав і знімаємо з вогню. Капусту викладає на тарілку і поливаємо соусом. Тетяна Хвиль Переглядів: 771
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |