Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:17 01.09.2019 Баклажани в часниковому маринадіКогда я ем – я глух и нем. Когда я пью - я гораздо коммуникабельней Поки ще триває сезон баклажанів, ділюся рецептом класної закуски. ЇЇ можна вживати вже за добу, особливо за неї подякують чоловіки, під щось міцне – просто ідеально! На 1 кг баклажан: 100мл води 3ст.л. оцту 9% 1 головка часнику 0,5ч.л.меленого чорного перцю 0,5ч.л.солі Олія для смаження Баклажани ріжемо кільцями (не дуже товстими), присипаємо сіллю крупного помолу (приблизно 1,5 ст.л.), трошки приминаємо, залишаємо на 40 хвилин. Баклажани віджимаємо від рідини, і обсмажуємо до готовності з обох боків. Олії в сковорідку наливаємо так, щоб баклажани плавали, не бійтеся, жирними вони точно не будуть. Викладаємо підсмажені кілечка на паперовий рушничок, щоб увібрати зайву олію. Для маринаду змішуємо воду з сіллю, перцем, оцтом, видушуємо часник. Готові баклажани по кілька штук занурюємо в маринад на 30-40 секунд, виймаємо і викладаємо в лоток. Якщо маринад залишився, то його просто виливаємо. Ставимо в холодильник на добу. За добу баклажани можуть змінити колір, це нормально, на смаку це не відображається. Подаємо як гарнір до м’яса або просто до смаженої картоплі. Тетяна Хвиль Переглядів: 704
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |