Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:14 28.08.2019 Фаршировані сливиНеделю с мужем не разговаривала... А потом вижу — нет, не заслужил он такого счастья! Люблю рецепти, де весь обід-вечеря готується разом, не потрібно вигадувати окремо основне і гарнір. Під цю категорію підпадає вся фаршировка: картопля, капуста, перець, томати, кабачки, що тільки можна нафарширувати, потушити і зекономити собі купу часу. А якщо змінювати варіанти фаршу, то така чехарда нашої винахідливості довго залишиться не поміченою. Сьогодні пропоную теж фарширувати, але вже не овоч, а фрукт – сливу. Чому б і ні? Дуже смачно, смачно і легко. Ну не подобаються вам сливи, візьміть яблуко, теж цікаво і смачно. На 4 порції: 500гр.слив (щоб кісточка легко відходила) 2 курячих стегенця 1 маленька цибулина 50гр. твердого сиру 1ст.л. майонезу (можна як я, замінити на олію) Сіль, перець за смаком Можна брати я к стегенця, так і філе, але зі стегенцем виходить соковитіше. Зі стегенці знімаємо шкірку, зрізуємо весь жир, м’ясо дрібно нарізаємо, викладаємо в миску. Так само дрібно ріжемо цибулю, натираємо сир, все змішуємо з м’ясом, солимо, перчимо і додаємо олію (майонез). Даємо постояти 30 хвилин при кімнатній температурі. Зі слив виймаємо кісточки, викладаємо у форму в один шар. В кожну половику викладаємо фарш. Ставимо в духовку на 25-30 хвилин при 200С. Подаємо відразу. Самодостатня страва, до якої хіба що можна налити келих вина. Тетяна Хвиль Переглядів: 1007
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |