Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:14 24.08.2019 Вершкова кукурудзаЕсли меня мама учила быть милой, нежной, культурной, это не значит, что я не врежу ногой в глаз, как меня учил папа Хоч один сезонний рецепт цього літа та й буде, хоча це і не рецепт, а так – рекомендація як полегшити собі життя. Я з таким стикалася постійно – змастити гарячу кукурудзу вершковим маслом. Так, смачно дуже, але смак завжди приглушували попечені пальці. Зараз я розумна, роболю по іншому, що і вам раджу. Варимо кукурудзу як звичайно, тільки на кожний літр води додаємо 150мл молока і 1ч.л. вершкового масла, варимо 15 хвилин, щоб качани не підіймалися, поклала зверху кришку меншого діаметру. Я брала домашнє молоко, кип’ячене, на фото видно яка там пінка густа, кукурудза вийшла класна! Тільки додала трішки солі і паприки. Ось такий маленькій нюанс, якій виручить на кухні. Тетяна Хвиль Переглядів: 747
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |