Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:17 12.08.2019 Пиріг з чорницеюЯ сьогодні вранці відкрила очі і відразу ж втомилася Всім привіт! Ще встигаю в «останній потяг» на випічку з чорницею, хоча цей пиріг не постраждає, якщо візьмете заморожені ягоди, я пекла його ще навесні, тому знаю про це точно. Рецепт Джеймі Олівера, не можу назвати себе його фанаткою, але деякі рецепти просто шикарні, як оцей пиріг - його структура просто неймовірна, на одному шматочку зупинитися неможливо.
На форму 24см: 270гр. цукру (брала 200) 180гр.вершкового масла кімнатної температури 110мл оливкової олії 400гр.борошна 4 яйця 150мл молока 1,5ч.л. розпушувача Ванільний цукор, цедра лимона чи апельсина опціонально (з лимоном найкращий варіант)
Цукор збиваємо з маслом, не припиняючи збивати додаємо яйця, оливкову олію, молоко. Просіюємо борошно з розпушувачем, акуратно вимішуємо лопаткою. Додаємо цедру і ягоди. Викладаємо у форму і випікаємо при 180С 60-75 хвилин, до проби на суху паличку. Якщо верх спечеться швидше, прикриваємо фольгою. Готовий пиріг можна присипати цукровою пудрою. Тетяна Хвиль Переглядів: 728
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |