Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:06 15.05.2019 Солодкі пікулі з селериХозяйке на заметку: если уборку проводить реже, ее результаты будут заметнее Після довгої перерви дуже важко повертатися у звичний ритм, але ж немає нічого неможливого для людини з інтелектом! Я сьогодні з дуже пікантною закускою – солодкі пікулі з селери від Гордона Рамзі, дуже цікава річ, особливо для прихильників птиці, на мій погляд і смак – це класне поєднання, ну і звичайно ж від шматочка свіжого хліба в акомпанемент теж ніхто не відмовиться. На 1 літрову банку: 500-600гр. - стебла селери 1ст. цукру 1ст.води 1ст.оцту 1ч.л. чорного перцю горошком 1ч.л. порошку гірчиці 1ч.л. насіння фенхелю 0,5ч.л. солі 1-2 бутона гвоздики Для маринаду доводимо до кипіння цукор з водою. Розтираємо в ступці перець, фенхель, гвоздику, додаємо сіль, гірчицю, розмішуємо і висипаємо в каструльку з маринадом, як закипить, додаємо оцет, тримаємо на вогні ще хвилину і знімаємо з вогню. Пробуємо на смак і за своїми вподобаннями виправляємо. Стебла селери миємо, сушимо, нарізаємо по діагоналі смужками. Викладаємо все в банку. Заливаємо гарячим маринадом. Маринаду буде явно недостатньо, але це нормально – селера з часом осяде і вся покриється рідиною. Даємо повністю охолонути і ставимо в холодильник на добу. Може зберігатися в прохолодному місці 2-3 тижні. Закуска всесезонна - і до шашлику влітку, і до печеної курки взимку. Тетяна Хвиль Переглядів: 869
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |