![]() Рубрики
![]() ... |
Тетяна Хвиль 09:26 04.03.2019 МлинціСлышала, что у стильной женщины туфли и машина должны быть одного цвета… Купила себе жёлтые… чтоб к маршрутке подходили! Почалася Масляна, а значить треба пекти млинці, веселитися, ходити в гості. В наш метушливий час з гостями на Масляну не дуже складається, а от млинців напекти – із задоволенням, причому усіляких- різних. Зазвичай, в тісто для млинців завжди кладеться цукор, в будь-якому випадку рецепт, яким сьогодні ділюся для мене був відкриттям – цукру тут немає зовсім, тільки сіль. Я вагалася довго, ніяк не могла уявити, що отримаю на виході, в підсумку – ці млинці цього року у мене фаворитах, коли немає часу. Приблизно на 20 штук діаметром 20 см: 210гр. борошна 360мл молока 360мл кип’ятку 3 яйця 30мл олії 1ч.л. солі Набір самий простий, один момент - кип’яток має бути КИП’ЯТОК, а не просто гаряча вода. Яйця збиваємо із сіллю до утворення легкої піни, додаємо кип’яток, постійно помішуючи, щоб яйця не заварилися, суміш збільшиться в об’ємі. Додаємо просіяне борошно, молоко, постійно помішуємо, щоб не утворилося грудочок. Смажимо млинці на добре розігрітій сковорідці. На диво такі млинці смакують як із солодкою сирковою масою і джемом, так і паштетом, тапенадом чи маслом з оселедця. Тетяна Хвиль Переглядів: 913
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |