Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:26 14.02.2019 Ліниві вареники (два варіанти смачного сніданку)У всех жизнь, как зебра, а у меня она радуга! Таких вареників, яким так славиться українська кухня, немає в жодній іншій кухні світу, чого лишень варті вареники з вишнями! Скільки господинь, стільки і рецептів, це як борщ – в кожній родині свій рецепт, і тільки він правильний. Але все таки вареники в класичному виконанні – це трохи довга пісня, тому пропоную більш швидкий, та не менш смачний варіант – вареники ліниві з творогу. На 4 порції: 350гр. творогу жирністю від 9%, в ідеалі домашній 2 жовтки 2ст.л.цукру 1/2ч.л. солі 100гр. борошна Почнемо з того, що творог треба протерти крізь сито, це недовго, але необхідно, щоб страва вийшла на гідному рівні, а не що-небудь . Додаємо жовтки, цукор, сіль, перемішуємо. Просіюємо борошно, ще раз перемішуємо до однорідності. Робимо ковбаску, ріжемо і відварюємо у підсоленій воді, готові варенички спливуть доверху. Подаємо з розтопленим маслом, медом чи сметаною. А у нашій родині прижився трохи інший варіант – до тіста додаю 50 гр. тертого твердого сиру, зменшую кількість цукру вдвічі і зверху ще присипаю тертим сиром свіжо змеленим чорним перцем, на фото якраз цей варіант і є. Я роблю тісто з вечора, а вранці залишається тільки зварити і смачний, корисний сніданок готовий! А яким він солодким чи пікантним - вибір за вами! Тетяна Хвиль Переглядів: 771
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |