Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:59 16.01.2019 Яблучний чизкейкЖенщина как шахматы, чуть не в ту сторону шаг, сразу мат Сьогодні ще один легкий десерт, ну що поробиш – настрій у мене такій десертнолегкий. А якщо без жартів – вам це яблучний чизкейк обов’язково сподається. Дивіться – жирів немає (два яйця не рахуємо), борошна немає, кількість цукру – на вашій совісті, в рецепті 1 ст.л., рідкісних та дорогів складових типу філадельфії-маскарпоне-вершків немає, а смак залишається приємним, а про докори сумління і говорити не треба, вони радіють такому чизкейку. На форму 20см: 500гр. творогу не менше 5% 200гр. яблук (без шкірки і серцевини) 2 яйця 1ст.л. ванільного цукру Яблука запікаємо до готовності, пробиваємо блендером до стану пюре. В миску викладаємо всі інгредієнти і пробиваємо блендером до однорідного стану. Викладаємо у форму, форму ставимо на глибоке деко, наливаємо дуже гарячої води на 2/3 висоти форми. Ставимо в духовку на 30 хвилин при 180С. З форми не виймаємо, даємо повністю охолонути і ставимо в холодильник на 4 години. Тільки тепер виймаємо з форми і подаємо, з фрукати-ягодами, медом, кленовим сиропом або просто згущеним молоком, нам було смачно холодний чизкейк з гарячим какао. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно! Тетяна Хвиль Переглядів: 756
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |