Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:35 08.01.2019 Легкий мусс з чорної смородиниДивное время - зима. Морозное, жестокое, но - волшебное В такі по-справжньому зимові дні, зі снігом, морозом та яскравим сонцем як ніколи хочеться обійняти увесь світ. Звичайно увесь не получиться, а ось частинку у вигляді своїх близьких – так навіть обов’язково треба зробити. А ще не завадить побалувати чимось смачним та корисним. Правда, після кількох величних свят поспіль щось про їжу навіть і шепотіти не хочеться. У мене і не їжа, так, маленька дрібничка у вигляді легкого та корисного рецепту. Мусс з чорної смородини – це як маленьке чорне плаття Шанель – дуже вишукано і лаконічно. На 4 порції: 250гр. чорної смородини 10гр. желатину 60мл води для желатину 100гр. цукру 400мл йогурту (краще густий грецький) Желатин заливаємо водою і чекаємо поки набухне. Ягоди розморожуємо відразу у каструльці, додаємо цукор, доводимо до кипіння і гарячим перетираємо крізь сито. Додаємо у гаряче пюре желатин, ретельно розмішуємо, акуратно вмішуємо йогурт і розливаємо по креманкам. Ставимо в холодильник на 2-4 години. Десерт дуже нагадує панна коту, тільки менш жирний та калорійний. Якщо не любите чорну смородину можна взяти будь-які ягоди чи фрукти, а солодкість десерту в такому випадку краще регулювати цукровою пудрою, вона краще розчиниться у готовій масі. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 714
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |