Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:31 25.12.2018 Бостонській кремовий тортЖенская народная забава — влюбиться в идиота и уверять всех, что он единственный и неповторимый Ще один рецепт торта, не дивимося, що набір продуктів найпростіший, і на виході у нас всього лиш бисквіт і заварний крем, все разом – це неймовірно ніжний Бостонській кремовий торт. Я завжди вважала таке поєднання чимось таким – третього сорту в кращому випадку, заварний крем – це еклери, максимум Наполеон чи трубочки-слойки, все. Та цікавість така річ, що змусить зробити багато чого, тепер цей торт найулюбленіший моєї доці. Я цим фактом не здивована, дуже ніжний, не потребує пропитки сиропом, крем з бисквітом з»єднуються в одну повітряну субстанцію, яка просто тане і залишає за собою шлейф чогось такого знайомого-знайомого. Ну а якщо врахувати, що на приготування вам вистачить години разом із випіканням і приготуванням крему, то цей торт з гідністю впишеться на святковий стіл. На форму 20см: Для бисквіту: 4 яйця 150гр.цукру 3ст.л.олії 1ст.л.лимонного соку 125гр.борошна 1ч.л. розпушувача під ніж Для крему: 2 яйця 400мл молока 30гр. крохмалу (краще кукурудзяний) 100гр.цукру 50гр.масла кімнатної температури ванільний цукор Яйця розділяємо на білки та жовтки. Білки збиваємо зі 100гр.цукру до стійких пік. Жовтки розтерти з олією та лимонним соком до кремоподібного стану. До жовтків додаємо білки в три захода, обережно перемішуємо. Борошно просіяти разом з розпушувачем, додати 50гр. цукру, з»єднуємо з яєчною сумішшю, робимо все акуратно, щоб тісто залишилося повітряним. Викладаємо в форму і випікаємо при 175С 30-40 хвилин. Охолоджуємо в формі, тільки тоді виймаємо. Для крему все просто: половину цукру і половину молока довести до кипіння. Другу половину цукру, ванільний цукор крохмал і яйця розмішати, додати молоко, яке залишилося, розмішати і вилити в кипляче молоко, розмішати, щоб не було грудочок, довести до кипіння, кип»ятимо хвилину-другу, знімаємо, трохи охолоджуємо, додаємо масло, розмішуємо, закриваємо плівкою в контакт і повністю охолоджуємо. Корж розрізаємо на три частини, кожну щедру промазуємо кремом, можна зверху залити глазур»ю, а можна все промазати кремом, все ваш смак та вибір. Торт не потребує довгої витримки, його можна подавати вже за годину. Тетяна Хвиль Переглядів: 734
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |