Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24624)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3988)

Ванільне морозиво з пармезаном (3540)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3516)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3339)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3314)

Закуска із запечених баклажанів (3266)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3261)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3241)

Баклажан-кебаб в духовці (3135)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3179)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3162)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3052)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3098)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3036)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2984)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2939)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3031)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2991)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2874)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Ciabatta bigia
Тетяна Хвиль

20:29 30.11.2018

Ciabatta bigia

Как это по-женски... приехать специально, чтобы встретить случайно...

Я займаюся випічкою хліба більше 5 років, і дріжджовий, і на заквасці, і батони, і багети, і фокаччі, все, що умовно можна хлібом. Печу на різних видах борошна, і різними методами, але такий ароматний хліб в моїй практиці трапився вперше. Правда, нічого незвичного ані в рецептурі, ані в методі випічки, але аромат якійсь космічний, смак теж відповідний, структура настільки невагома, що хліб просто зминався під натиском ножа (а він у мене спеціальний хлібний). Дуже сподобався і зручністю ведення тіста. Взагалі-то це чабата на густій опарі (біга), але мені це нагадує просто су перовий хліб.

На 1 велику булку приблизно 800грам:

Біга:

85гр. пшеничного борошна

85гр. житнього борошна

140гр. води

3гр. свіжих дріжджів

Замішуємо і залишаємо на 1,5 години при кімнатній температурі, а потім ставимо в холодильник на 18-20 годин.

Тісто:

Вся біга

335гр. пшеничного борошна

208гр. води

70гр. молока

11гр. цукру

25гр. свіжих дріжджів

14гр. солі

Все змішуємо, вимішуємо тісто середньої консистенції, залишаємо на 2 години при кімнатній, за цей раз тісто складаємо конвертом двічі. Це допоможе тісту стати щільнішим.

Готове тісто викладаємо на підсипаний борошном стіл, формуємо батон і залишаємо в теплому місці на годину.

Випікаємо при 225С 15 хвилин з парою, 50- без пари.

На мій погляд, до цього хліба крім хорошого масла нічого не треба, тут спрацьовує приказка – краще – ворог хорошого.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Ciabatta bigia

Ciabatta bigia

Ciabatta bigia


Переглядів: 1155


Додайте коментар:

защитный код

На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (1)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (6)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (6)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (32)
...
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (11)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (32)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (57)
...
Понад 200 патронів та гранату вилучили поліцейські у двох громадян на РівненщиніПонад 200 патронів та гранату вилучили поліцейські у двох громадян на Рівненщині (26)
За обома фактами слідчі територіальних підрозділів проводять досудові розслідування за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження із бойовими...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.